Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raadsactiviteiten

NHL Stenden hogeschool - Politiek Café op 18 oktober

woensdag 18 oktober 2023

13:00 - 18:00
Locatie

Growing Emmen

Toelichting

Raads- en commissieleden uitnodiging toegestuurd op 17 juli 2023.Beste Raadsleden,


Vanuit de Associate Degree opleiding; Service, Welzijn en Zorg willen we een politiek Café organiseren, zodat studenten de lokale politiek kunnen koppelen aan hun toekomstige werkveld. Daarmee maken wij de studenten eerder politiek betrokken. Daarnaast betreft het voor lokale politieke partijen natuurlijk een bepaalde mate van PR dan wel reclame. Raadsleden kunnen zelf hun partijvisie op het gebied van zorg en sociaal maatschappelijke participatie (inclusie en diversiteit) voor jong en oud met de studenten delen, daarnaast zal er ruimte ingelast worden voor kritische vragen.


Normaal gesproken organiseren we dit bij NHLStenden te Emmen, maar vanaf september starten we een Lab Maatschappelijke vraagstukken bij Growing Emmen. We hebben er bewust voor gekozen om aan maatschappelijke vraagstukken te werken nabij en met ondernemers. Ons voornemen is daarom om óók het Politiek Café daar te organiseren op 18 oktober 2023 met raadsleden, ondernemers en studenten. Het politiek Café zal plaatsvinden van 13.00 uur tot maximaal 16.00 uur (eindtijd is nog variabel en hangt af van het aantal partijen dat deelneemt).


Graag horen we van u of er bereidwilligheid is om onze studenten op deze dag te verrijken met verschillende politieke perspectieven. 
U kunt dit aangeven via: ahmed.djemil@nhlstenden.comVriendelijke groet,


Ahmed Djemil
Coach: Flex & Voltijd AD SW&Z Emmen (NHL Stenden)